can't get past logo screen

CrispyFett
990 posts Member
edited February 2022
anyone else unable to get into the game?
Post edited by crzydroid on

Replies

  • Options
    Same
  • Options
    I have this happen to me all the time, just have to restart repeatedly and then it eventually works.
    I'm able to log out and back in atm no problem, so...
  • Options
    When this happens to me, rebooting my device always fixes it.

    To be clear, I don't know if it "fixes" it or not. If the problem is server-side, it's possible rebooting just takes long enough that by the time I'm finished the server is back up. If it's client-side, maybe all I'm doing is reconnecting to wifi that went wonky.

    The point is that it always works, even if it probably doesn't do anything.
    Ceterum censeo Patientia esse meliat.
  • Sahin_baba
    1 posts Member
    edited February 2022
    Options
    I was either, I tried rebooting, didn't worked and then i tried wiping app data and it worked
    PS: this happened to me only after the latest android client update
  • Options
    Got the same experience today after the Playstore Update on Android. Delete Cache didn't helped. Must reinstall the game to pass that logo freeze.
  • Options
    Same here
  • Options
    WiseJedi wrote: »
    Got the same experience today after the Playstore Update on Android. Delete Cache didn't helped. Must reinstall the game to pass that logo freeze.

    This!

    Reinstalling the app allways works.

    Billion Dollar Game ... :lol:
  • Options
    Don'tr reinstall clear your app data and storage, then get used to say "no I don't mind you using my unlimited data over and over again".
  • Options
    I deleted the app data, then had to use up my data to download it all again (no 5G here). Just as well my data allowance resets soon!
  • Options
    thanks, uninstall and reinstall worked. thanks!
  • Options
    I just waited. To 10 minutes but I got through then all good after that
  • Ghost666
    329 posts Member
    edited February 2022
    Options
    Took the uninstall route...it is fast in my device (with good wifi). Up and running...but of course it had to download lots of data after login...
    (Realized a "this may take a while" warning at login...not sure if added or if i missed it before)
  • Options
    hdowfructr2d.jpg

    After 5 uninstall and phone reboot still ...

    Going to miss my fleet po...
  • Options
    Intrapido wrote: »
    hdowfructr2d.jpg

    After 5 uninstall and phone reboot still ...

    Going to miss my fleet po...
    I was getting those while using a "less than ideal" network connection...can you get a better one? Faster, Wifi, reliable? (not sure if this is your issue...but i moved closer to the router and it worked)
  • Options
    I am having same issue after installing the update off google play. I tried uninstall and reinstall the game, but still having the same issues.
  • crzydroid
    7364 posts Moderator
    Options
    Your topic has been moved to the Bugs and Issues Archive. For better assistance and functionality, please report your bug over at Answers HQ.

    You’ll be able to find direct links to all the existing SWGOH forum boards on Answers HQ so you can easily navigate between both forums.

    Please visit the Answers HQ forums by clicking the link below!
    <<Answers HQ>>
Sign In or Register to comment.