Anyone else experiencing issues post update?

Magruffin
313 posts Member
edited June 10
Updated game last night; will not go past disney screen.
This is not me reporting a bug, I'm just curious if anyone else is in the same situation
Post edited by Kyno on

Replies

  • I had this issue.

    Basically just wait. It'll take about 5 mins or so but eventually will load up.

    Once it's done future loading goes back to normal.
  • I had this issue.

    Basically just wait. It'll take about 5 mins or so but eventually will load up.

    Once it's done future loading goes back to normal.

    Roger that, thanks :)
  • I had this issue.

    Basically just wait. It'll take about 5 mins or so but eventually will load up.

    Once it's done future loading goes back to normal.

    That did it! You weren't kidding on the 5 minutes.
    Hey @Kyno , maybe we can throw a PSA up on the main board to prevent more of these
  • Kyno
    30525 posts Moderator
    To actually fix the issue it needs to be reported to Answers HQ.

    A search for the issue would have revealed several threads with this suggestion. That may help you next time.
    Your topic has been moved to the Bugs and Issues Archive. For better assistance and functionality, please report your bug over at Answers HQ.

    You’ll be able to find direct links to all the existing SWGOH forum boards on Answers HQ so you can easily navigate between both forums.

    Please visit the Answers HQ forums by clicking the link below!
    <<Answers HQ>>
This discussion has been closed.