Finding members / Slovak Guild for HAAT

Hi everyone,

We are finding new members to join our Guild called Pet Your Rancor. We are mainly slovak players (daily active) but every player je invite :smiley: . We are playing HEROIC Rancor (we have some rules during this rancor becouse we can do him in an hour but we want to every one member could win a prize :smile: ) also playing AAT ( we usually do it in 2 days or less) but we have only 40/50 players and need another ten to reach the HAAT . Most of us are 85lvl and min lvl je 80.

U can find je in a game (HenoVanKenobi) 615-789-795

PS: you can find us in Facebbook group : Pet Your Rancor

May the force be with you !

Replies

  • Options
    Cawes...my mame Sk/Cz guild nazvanu Slovakia Force...heroic rancora rozbijeme ako nic, ale na HAAT este nemame, lebo je tu vela nizkolevelovych...ale rozhodne sme tu viaceri co maju na HAAT...
  • HenoVanKenobi
    6 posts Member
    edited May 2017
    Options
    My to isté heroit Rancora a AAT dokážeme dať na počkanie ale HAAT sme nedali .... Zhruba 20 členov už má na HAAT a potom je tam asi 15 čo sú ešte není 85lvl ale rýchlo napredujú ... Zvyšok sa často mení (neaktivita dlhodobejšia bez oznámenia, ukončili hru ...) Preto by sme radi nabrali novych ludi,, teoreticky sa s niekým spojili aby sme vytvorili silnú Slovensku guildu :smile: ....aj na Facebooku je nas 30 "hlavne jadro" tak kľudne sa pridaj do skupiny možno niečo vymyslime :)
  • Options
    Tak čo ty nato ? :)
Sign In or Register to comment.