I am the only person that has this TW/GA bug

InRevanWeTrust
68 posts Member
edited May 15
I don't know what to do. I have tried discord and reddit

I seem to be the only person in the game that has had this game breaking bug for months now.

Explain this to me because I have similar situations like this happen to me with my jedi revan vs a MUCH slower jedi revan. I'm talking 30 speed slower.

NOTE! this clip is me using RJT vs another RJT that has 2 droids. I have 3 droids. You will see my mods are faster on both bb8 and r2d2.

I show his mods than I show mine





DEBUNKING anyone that says showing my equip mods while in GA is my current mods and not GA mods. That's incorrect.... proof here




AND NO. the only time I moved my mods around since GA lock was 4 hours ago when I did my sith heroic raid. GA lock in was yesterday so that's well over 12 hours

Replies

  • Isnt there a bug going on with mods not locking? A guildmate experienced the same in TW. Also showed his mods to be on characters, while it in reality was not. Seemed like your toons got no mods during that battle
  • Vendi1983
    3101 posts Member
    Manually select your team from the list on the left rather than "Squads" section. You'll avoid accidentally triggering the mod swap glitch. It's tedious, but if you know you're moving mods from raids it will prevent exactly this situation.

    And you won't possibly get flagged by their screening for serial mod movers.
  • Kyno
    20697 posts Moderator
    Vendi1983 wrote: »
    Manually select your team from the list on the left rather than "Squads" section. You'll avoid accidentally triggering the mod swap glitch. It's tedious, but if you know you're moving mods from raids it will prevent exactly this situation.

    And you won't possibly get flagged by their screening for serial mod movers.

    This.
This discussion has been closed.