" Dark Side of Hungary" -( Rank 200 Magyar Guild ) aktív játékosokat keres!

BNCS
75 posts Member
edited May 2016
Sziasztok!

Dark Side of Hungary jelenleg az egyik ( ha nem ) legerősebb Magyar Guild. A guildek rangsorában a 200. listán belül ( egyedüli Magyar csapatkent ) helyezkedunk el.

A játékosok zömét jól összeszokott társaság alkotja, akik egymással egy nagyon aktív FB csoporton keresztül kommunikálnak. A csapat legrégebbi tagjai a játék kezdete óta együtt kísérik figyelemmel a SWGOH alakulásat. A FB csoportban folyamatos az információ áramlás, a hasznos tanácsoktol, elemzésektol, játékkal kapcsolatos hirektol es egyéb érdekességektol kezdve mindent megtalalsz.

Jelenleg T5-ös. Raideket farmolunk ( 5 óra alatti befejezessel ), de T6 szinten is jártunk már. Ezt hetente reggeli kezdesekkel szoktuk indítani, amennyire a guild pénztárcaja engedi. Célunk, hogy ugyanezt a teljesítményt a T6 szintre is ki tudjuk terjeszteni.

A GM és Officerei komoly munkát fektetnek a guildbe, folyamatosan mérve és elemezve a guild életét és teljesítményét. Táblázatok, elemzések állnak rendelkezésre, melyekből a tagok figyelemmel kísérhetik a saját fejlődésuket. Ezek, mind azért szükségesek, hogy még erősebbé váljunk!

A tagjaink nagy része F2P játékos, de nem szólunk bele hogy ki mennyit es mikor invesztál a játékba vagy sem. Ilyen elvárások nálunk nincsenek! Ezzel el is érkeztünk oda, hogy megfogalmazzuk kit, kiket keresünk:

-lvl.75+
-Min. 15db 6*/Gear VII. karakter, amiből ajánlott 10db 7*!
-Arena rank Top 100 alatt.
-Napi szintű aktivitás

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy progresszelo erős Magyar csapat tagja lenni, akkor köztünk a helyed!

Csatlakozz és élvezd a sötét oldal erejét!!!

Replies

  • Szecsa
    104 posts Member
    Options
    Továbbra is keressük az aktív tagokat :)
    Azóta annyi változott, hogy T6 raideket csinálunk (1 resettel) kétnaponta, igy lvl75+ és legalább 15 db 6-7* karakterrel magyar nyelvű játékosok csatlakozását várjuk. Jelenleg #219 helyen vagyunk.
  • Indy
    1 posts Member
    Options
    Sziasztok!

    Indy vagyok a MagyarBirodalomHUN vezetője. Mi is úgy gondoljuk/gondoltuk, hogy a legjobb magyar klán vagyunk. :) Hasonlóan van FB csoportunk és igen erős Top játékosaink.
    T6 raideket csinálunk 3 naponta, mert nem mindig jön össze a Guild Coin. Jelenleg 569-ek vagyunk a raid listában és kicsit kezd a rend vége inaktívabb formátumot ölteni.
    Gondoltuk, hogy az erősebb magyar játékosok sajnos szét vannak szóródva, mint minden más játékban, így a világ ellen nehéz felvenni a küzdelmet. Ellenben nyitott vagyok/nyitottak vagyunk egy fúziós ötletre Magyarország jó hirnevét öregbítve. :)
    Fb csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1178654002158307/
    Várjuk jelentkezéseteket és szivesen tárgyalok/tárgyalunk a csoportban kompetens játékosokkal a fentebb elővezetett lehetőségről. ;)

    Indy
  • Options
    Hi!

    Could someone get a message to Nasqueron? He is in my arena shard, and he's a member of your Guild :smile:


    "Would you mind adding me on Line messenger? my username is: StarwarsBro(Lennart) or starwarsfanbro. Hopefully someone could pass this message over to him, so we can maintain a #1 schedule, instead of sniping each other each day" xD
    SWGOH.gg profile - Our guild, 3720 to 1, has 1 spot open! [49/50].
  • TMK
    700 posts Member
    Options
    Hello all!

    I am not familiar with your language although my residence is near to you. However I would like to know, whether Tano Ashoka could contact me via PM or LINE, depends whatever she/he prefers. She/he is a part of our shard and instead of sniping each other whole time, we would like to work something out. We already have a group of fellow members.

    Thanks for it!

    Much appreciated!
  • Options
    Heroic tank guildet keresek!jó rosterem van.kerestek arcokat?
  • Szecsa
    104 posts Member
    Options
    Heroic tank guildet keresek!jó rosterem van.kerestek arcokat?

    Most éppen.
    Csatlakozz Facebookon ide, itt mindig kint vannak a hirdetesek: https://www.facebook.com/groups/galaxyofheroeshungary/
  • Chube
    6 posts Member
    Options
    Hi guys, I would like to contact Ferkovics.
    He is from our arena shard and i want to invite him to join our discord channel:
    https://discord.gg/QpE8

    My line Id is chube2403

    Nothing tricky just to meet each other, know everyone's payout times and talk about the game.

    Thank you in advance for the help
Sign In or Register to comment.