Unable to post a bug report...

So earlier today I posted about mother talzin zeta lead being bugged... now I cannot post a bug report on the HQ.
What is going on.

Replies

  • You need to fill in all the boxes, including the additional information.
  • Oh I did, I typed in "i hope this gets fixed soon, as it is negatively affecting my arena standing"
  • crzydroid
    4836 posts Moderator
    Hes, you need to make sure literally every box has something in it for it to post
  • crzydroid wrote: »
    Hes, you need to make sure literally every box has something in it for it to post

    I did.
    I filled out every spot.
    Hell I even did it again and put a bunch of gibberish in the end box
    Still nada
  • Made another attempt and this is what it looked like
  • Two things:

    1) I had issues with the bug report submission when my attachments were too big. Any chance that’s the issue?

    2) you’ve checked the box for South America as your region. The box for North America is at the end of the line above.
  • Two things:

    1) I had issues with the bug report submission when my attachments were too big. Any chance that’s the issue?

    2) you’ve checked the box for South America as your region. The box for North America is at the end of the line above.

    Oh thanks for the region thing, does it matter??

    I dont think so, because it warned me my files were too large so I trimmed it and it entered ok, (except the unable to process)
  • FINALLY got it to work,
    And yeah it was the file... apparently I'm not allowed to put videos into the post???
  • I had same issue before. Except me i gave up and never posted my bug reports.
    Glad to understand what could have been the problem. Idk why they dont explain it with some warning message
  • FINALLY got it to work,
    And yeah it was the file... apparently I'm not allowed to put videos into the post???

    I think it lets you put three pictures...usually for videos, a link in the text will work.
  • FINALLY got it to work,
    And yeah it was the file... apparently I'm not allowed to put videos into the post???

    back in the day I uploaded the video to youtube and then link it in the bug report
    that was when I actually bothered reporting bugs because I had hopes that they'd get fixed in a reasonable time
    Legend#6873 | YouTube | swgoh.gg
This discussion has been closed.